Besök av bästa vänner.

Nu har vi varit inaktiva här igen men det beror på att vi har haft massa på gång här. Våra bästa vänner kom på besök från onsdag till fredag. Är så roligt att träffa dem! Riktiga vänner ska man hålla hårt och vi håller dom varmt om hjärtat.

De har precis fått en ny familjemedlem som hunnit bli sju veckor men fortfarande mindre än jag någonsin tror niko har varit :) Tänk vad tiden går fort!
Sedan har vi hunnit med att fira Norges nationaldag den 17:e maj. Vi bestämde oss för att ta det ganska lugnt och inte åka ner till stan och se på alla festligheter men då vädret inte var riktigt bra och vi släpar med oss vagn för tre barn så kände vi att det skulle räcka med att se korps här nedanför oss och på tv. På kvällen var vi bjudna på met hos våra grannar för att fira lite med dom.
På fredagen jobbade Ashkan men vi andra njöt av riktigt skönt väder nere i byn. På kvällen var det dags för dem att åka och vi längtar redan tills vi ses nästa gång. Vem vet, vi snickrar lite på en idé om en resa tillsammans i höst så det håller vi tummarna för.

Resten av helgen  var riktigt lugn med familjemys och lite mat tillsammans med Ashkans brors familj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0