Sömnigt

Vi fick rå om A en stund idag i alla fall :) dock var vi så trötta hela familjen så vi somnade allihop och sov i två timmar! Supermysigt! Minns inte sist vi tog det lugnt och njöt av varandra och av att bara vara. Sedan åkte A på träning och jag och N påbörjade kvällsrutinerna. Ingen dag är den andra lik numera. Men ikväll blev det med en mysig överraskning då N inte ville sova fast än han fått mer välling. Jag tog då upp honom och la mig i sängen och han somnade på bröstet. Det var länge sedan det hände senast. Denna kväll kan jag inte klaga på, en riktig myskväll! Nu ligger N och sover i sin säng, får se hur länge det varar och snart ska vi också sova. God natt


31.01.2012

"It is never to late to be what you might have been" -George Eliot


Repris

Det blev en lugn kväll igår men natten blev en repris. Dock inte riktigt den jag önskade mig utan så som tidigare då han vaknat oftare på natten så jag har inte fått så mycket sömn. Dessutom kom A hem först kl 5 på morgonen och efter det ringde hans väckarklocka, telefon och meddelanden så har i princip inte sovit något efter det. Men men det får väl bli en tidig kväll ikväll om Niko tillåter det :) får se om vi blir ensamma ikväll också. Nu ligger lilleman och sover så jag ska passa på att göra de dagliga sysslorna.


Favorit i repris?

Ikväll blev jag och Niko hemma själva då A måste jobba över. Jättebra för pengarnas skull men det är så mysigt att ha honom hemma på kvällen. Jag hoppas att det blir en favorit i repris och att Niko vill somna av sig själv och sover bra i natt så han är utvilad och kan busa massor imorgon :)


Välling=sömn?

Eftersom Niko inte har sovit så bra den sista tiden och vaknat mycket för att äta på nätterna tänkte vi att vi skulle börja med lite välling på kvällen. Igår var första gången och det gick över förväntan! Han tog flaskan på en gång och höll den själv och myste i sängen. Vi har alltid sagt att vi inte vill inskaffa några vanor som flaska i säng eller ammas till sömn. Det gick hur bra som helst i början då Niko själv hittade dygnsrytm från dag ett och har kunnat somna precis var som helst. Sedan två mån tillbaka har det inte alls varit lika lätt. Från en vila till den andra på dagen slutade han med tutet och snutte och ville inte sova alls. Ständig kamp då han i te kunde komma till ro sedan kom det med maten att han började bli hungrig på nätterna. Från att ha sovit hela nätter från ca en månad vakna vart annan timme. Men så igår då han ligger och myser med flaskan och börjar visa tecken på att han är trött provar jag ge honom tutten ( som han för övrigt inte vetat hur man ska suga på sedan han helt plötsligt slutade med den). Tror ni inte att han tar den utan problem och sovnar då utan protest ledd tutte i munnen och snutten över huvudet. Han sov hela natten utan att vakna en enda gång! Hoppas att det kommer att fortsätta så och att han får sova ordentligt och vi också för den delen :)


1 mån efter jul

Nu har det gått ca en månad sedan jul och jag har inte haft tid lust och ork att skriva något här inne. mDet har nog handlat lite om prioriteringar också.. Vi hade en underbar jul med en del julkänslor trots att jag inte hade det innan. Men för mig är egentligen familjen = jul. Jag är inte så mycket för hela hystering kring julklappar osv. Det var mysigt att träffa alla och vara hemma så pass länge som över nyår och hann känna att vi landade ordentligt också :)

Jag har inte alls haft denna blogg i tankarna sedan jag skrev sist och det har som varit sköt. Jag är en sådan människa som gjärna vill göra allt jag gör till 100% och inte halvdant. Det gör ju att jag ofta är väldigt ambitiös som har sina fördelar men det har också sina nackdelar
 och det är bland annat att då drar jag ofta på saker bara för att jag inte tycker att det är bra nog. Jag började känna lite som om det jag skrev här så då slutade  jag för att då var det helt enkelt inte roligt längre. Men jag tror att jag ska försöka ta upp skrivandet igen. Mest bara för att det är roligt att gå tillbaka och se vad man har haft för sig :) Än så länge är det ju inte någon direkt som ens vet om att denna blogg finns så varför inte :) Nu har jag en mobil som fungerar bättre också så då blir det lättare att göra uppdateringar.
På återseende!

RSS 2.0